Werkwijze

De fotozoektochten zijn bedoeld voor jong en oud en je kunt zelf bepalen wanneer je de fotozoektocht gaat lopen. Zowel op de site als in het boekje staat aangegeven wat het start- en eindpunt van de tocht is.

De route leidt jullie langs mooie en verrassende plekjes van de stad. Jullie komen langs bezienswaardigheden, musea, parken en tuinen, leuke winkeltjes, grachten, havens (indien aanwezig), gezellige cafés en restaurantjes… Kortom een heel afwisselende route. Onderweg kunnen jullie vragen beantwoorden en speuren naar de zoekfoto’s. Ideaal om op een leuke, ontspannen en leerzame manier de stad te ontdekken.

Een digitaal pakket kost Euro 19,95 (incl. BTW). Het pakket bestaat uit een boekje met routebeschrijving, foto’s, vragen, informatie over de stad en haar bezienswaardigheden en algemene tips. (circa 60 pagina’s A4-formaat) en een boekje met de goede antwoorden + puntentelling.

Hoe kun je een fotozoektocht bestellen:

Stap 1: Kies een fotozoektocht uit.

Stap 2: Vul het bestelformulier in en betaal via ideal of bancontact.

Stap 3: Na betaling kun je de bestanden direct downloaden.

Stap 4: Je kunt de fotozoektocht uitprinten in kleur of zwart-wit.

Stap 5: Een nietje er doorheen of stop het in een plastic mapje.

Stap 6: Ga op ontdekking door de stad en beantwoord de vragen en opdrachten.

Stap 7: Kijk de antwoorden na met het antwoordenboekje.

 

“Afgelopen zaterdag hebben wij mede dankzij de puzzeltocht een fantastische dag gehad. De tocht zat heel leuk in elkaar, het was inderdaad ruim 2 uur stevig doorwandelen om alles te kunnen doen. Het was erg afwisselend en leuk door de persoonlijke noten die erin verwerkt zaten. We zijn nu op plekjes in Den Bosch geweest, die we allebei nog nooit gezien hadden, en onze familieleden evenmin. We gaan de tocht zeker nog eens herhalen over enkele maanden als het weer wat beter is. Het laatste stukje hebben we namelijk onder de paraplu gelopen! De hightea was zeer zeker ook geslaagd en goed verzorgd. De bediening was vriendelijk en voorkomend. Nogmaals dank, Hartelijke groet, Claus en Rita Hermans, High Tea-arrangement Den Bosch)