FAQ

Veelgestelde Vragen

1. Hoe koop ik de fotozoektocht?

Je kunt de fotozoektocht via het bestelformulier op de website bestellen. Als je op de winkelmand klikt kom je weer op de homepage terecht. Als je wilt betalen moet je naar “afrekenen” gaan. Na betaling via ideal of bancontact kun je de bestanden direct downloaden.

2. Hoe lang duurt een fotozoektocht?

Gemiddeld ben je zo’n 2 uur aan het wandelen. Met het lezen van de informatie, het beantwoorden van de vragen en het speuren naar de zoekfoto’s zul je waarschijnlijk nog 1 uur bezig zijn. Het leukst is er om er gewoon een hele dag (of weekend) voor uit trekken, zodat je de tocht kunt combineren met een bezoek aan een museum, een rondvaart, het bezoeken van leuke winkeltjes, een kopje koffie met een heerlijk stuk gebak, een heerlijke lunch, diner…

3. Heb ik naast het boekje nog iets anders nodig?

Alleen een pen voor het opschrijven van de antwoorden.

4. Voor wie is de fotozoektocht geschikt?

De fotozoektocht is geschikt voor (kleine) groepen die op zoek zijn naar een leuke (groeps) activiteit in een mooie stad, maar die geen zin hebben om allerlei spel-opdrachten uit te voeren. De fotozoektocht is ook zeer geschikt om te combineren met bijvoorbeeld een lunch, diner, high tea, bierproeverij of rondvaart.

5. Is de fotozoektocht ook geschikt voor kinderwagens of rolstoelgebruikers?

In principe zijn de meeste tochten kinderwagen- en rolstoelvriendelijk. Mocht het voorkomen dat je ergens een trap op moet, dan is er vaak ook een andere weg mogelijk. Dit staat dan aangegeven in de route.

6. Is de fotozoektocht ook geschikt voor groepen?

De fotozoektocht is zeker geschikt voor groepen, maar ben je op zoek naar een spelelement, dan zijn de groepsuitjes meer geschikt. Je hebt de keuze uit een groot aantal groepsuitjes in diverse steden, regelmatig komen er weer nieuwe groepsuitjes bij.

7. Hoe kan ik mijn antwoorden op de vragen controleren?

In de mail die je ontvangt na aankoop van de fotozoektocht zit ook een pdf-bestand met de juiste antwoorden.

 

8. Ik zou graag een geheel op-maat-gemaakt groepsuitje willen laten ontwikkelen. Is dat ook mogelijk?

Ja hoor, dat is zeker mogelijk. Voor een vaste prijs – ongeacht het aantal deelnemers – kunnen wij een geheel-op-maat gemaakt groepsuitje voor je maken in elke plaats in Nederland of Belgie. Geef je wensen, de plaats en eventueel het gewenste start- en eindpunt door en dan ontvang je een – geheel vrijblijvende – offerte. Mocht je al een datum weten, dan is het handig om deze ook alvast door te geven.

 

9. Wat is de ontwikkeltijd van een op-maat-gemaakt groepsuitje?

Je moet rekening houden met een ontwikkeltijd van circa 4 weken in verband met het geheel op maat maken van het groepsuitje.

 

10. Hoe zit het met betalen voor een op-maat-gemaakt groepsuitje?

Na de opdrachtbevestiging ontvang je een factuur. Na ontvangst van betaling gaan we ermee aan de slag. Je ontvangt een concept ter correctie. Mocht je nog wijzigingen willen aanbrengen dan kan dat. Pas als je helemaal tevreden bent met het resultaat ontvang je de – exclusieve – digitale bestanden.

 

11. Wat kan ik precies verwachten bij een op-maat-gemaakte groepsuitje?

Je kunt zelf een plaats en eventueel begin- en eindpunt aangeven. Je kunt aangeven wat voor soort vragen en/of opdrachten je wil. Mocht je nog ergens willen lunchen en/of dineren dan kan daar rekening mee gehouden worden. Wil je dat de boekjes in een bepaalde huisstijl (kleuren en logo) vormgegeven worden dan kan dat ook. Het product wordt geheel op maat gemaakt dus je kunt zelf – in de offerte-aanvraag – aangeven wat je precies wilt. 

Het concept wordt digitaal naar je toegestuurd, zodat je nog wijzigingen of aanvullingen kunt aanbrengen. Pas na volledige goedkeuring worden de digitale bestanden naar je toe gestuurd. Je bent dan exclusief eigenaar hiervan dus je kunt zelf bepalen wat je ermee doet. Laat je ze uitprinten en maak je er boekjes van of wil je de boekjes liever digitaal verspreiden. Het is aan jou!

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden, neem dan contact op.