Reviews

Enkele reacties van klanten:

“We hebben een leuke interessante tocht gehad door Breda. Weer wat geleerd van de historie van Breda. Alle aanwezigen vonden het leuk dus geslaagd.” (Fotozoektocht Breda, A. van Opstal)

“Met ons Dart team hebben we een jeu du boules speurtocht gedaan. We hebben een leuke middag gehad met opdrachten en vragen in ons Zunderts dorp. Echt een aanrader.”  (Jeu de Boules Speurtocht Zundert,Dart Team H.H.H.)

“Fotopuzzeltocht is een leuke activiteit voor jong en oud!” (Fotozoektocht Zundert, Ingeborg Damen) 

“We hebben het super leuk gehad. Echt goed verzorgd hoor, top!” (Happen & Stappen Den Bosch, Ellen Aartse)

“Wij hebben erg genoten van het klootschieten en de opdrachten”! Dank jullie wel! (Klootschieten, R. Veltkamp)

“We hebben een hele leuke dag gehad en ook het klootschieten vond iedereen geweldig”, (Klootschieten, Mevr. T. van Delft)

“Bedankt voor de fijne avond, welke jij uitgestippeld hebt. Heb vernomen dat iedereen het erg leuk vond de tocht te lopen, en lekker gegeten heeft. Gegroet, en mogelijk tot een volgende keer.” (Hap & Stap-arrangement Eindhoven, Huybregts Relou)

“Ik wilde je nog even laten weten dat we gister een geslaagde avond hebben gehad. Zeker L’Anatra was een succes, heerlijk eten en hele vriendelijke mensen!! Wederom bedankt voor jouw programma en wellicht tot de volgende keer! Groet Tanja (Happen en Stappen Breda, Tanja Crul)

“Wij danken jullie voor de organisatie van de familiedag. Happen & Stappen is een aanrader voor iedereen, zelfs al kom je uit Zundert. Je bent verrast wat je niet weet van je eigen dorp.  (Happen & Stappen Zundert, Fam. Verheijen)

“We hebben afgelopen zaterdag een geweldige dag gehad. Bedankt voor de goede zorgen.” (Crazy 19 zoektocht door Zundert, Bestuursuitje Buurtschap Stuivezand)

“Een zeer aan te raden tocht met mooie opdrachten, boeiende vragen en ’n schitterende stad. Dat samen gevoegd met heerlijk eten maakt deze tocht tot een echte aanrader”. (Happen & Stappen Den Bosch, Volle Maon Zundert)

“De trainers en bestuur van Olympia Wernhout hebben ontzettend genoten van het Vincent van Gogh arrangement. Vooral de afwisseling van de vragen en doe opdrachten waren heel leuk. En natuurlijk op tijd een hapje en drankje zorgen voor een zeer geslaagde middag en avond”. (Vincent van Gogh Arrangement Zundert, Olympia Wernhout)

“We hebben een gezellige avond gehad, waarbij we het nuttige met het aangename hebben verenigd.” (Verkenningstocht Zundert, Van Oers Accountancy & Advies)

“Het was een erg leuk uitje en iedereen heeft enorm genoten en lol gehad. En dit ondanks het slechte weer. We hadden een zeer fijne samenwerking met de medewerker. Haar geven we ook een 10! De op maat gemaakte tocht was echt helemaal top!”( Hap & Stap-arrangement Eindhoven, VGZ Eindhoven)

“Het klootschieten is een zeer geslaagd uitje geworden! We hadden prachtig weer en het is opvallend hoe weinig mensen er in dit prachtige natuurgebied komen, wat voor velen toch zo dichtbij is. Op deze manier, met het klootschieten en de opdrachten, was het een unieke ervaring. De bbq bij De Drie Linden was ook zeer goed verzorgd. Lekker napraten, wat eten en drinken in het zonnetje, wat willen we nog meer.. Groetjes, Addy (Klootschieten Loonse en Drunense Duinen, Holla Advocaten) 

Het pakket voor het Klootschieten was netjes verzorgd en alle benodigdheden zaten erin. De versnaperingen voor onderweg zijn een leuk extraatje! Het is een leuke activiteit die voor iedereen goed te doen is!”(Klootschieten Loonse en Drunense Duinen, ROC Waalwijk)

“Alle collega’s waren vol lof over dit arrangement”. (Gemeente Heusden, Happen & Stappen Den Bosch)

“Afgelopen zaterdag hebben wij mede dankzij de puzzeltocht een fantastische dag gehad. De tocht zat heel leuk in elkaar, het was inderdaad ruim 2 uur stevig doorwandelen om alles te kunnen doen. Het was erg afwisselend en leuk door de persoonlijke noten die erin verwerkt zaten. We zijn nu op plekjes in Den Bosch geweest, die we allebei nog nooit gezien hadden, en onze familieleden evenmin. We gaan de tocht zeker nog eens herhalen over enkele maanden als het weer wat beter is. Het laatste stukje hebben we namelijk onder de paraplu gelopen! De hightea was zeer zeker ook geslaagd en goed verzorgd. De bediening was vriendelijk en voorkomend. Nogmaals dank, Hartelijke groet, Claus en Rita Hermans, High Tea-arrangement Den Bosch)

“We hebben zaterdag een hele leuke middag gehad met het klootschieten – alle dames vonden het helemaal leuk!” (E.Asschert, Boswachterij Dorst)

“Het was een hele leuke tocht, alleen maar complimenten. Ook de dagen erna kregen we nog veel leuke reacties van de mensen dat ze zo’n leuke dag hebben gehad!”(R. van der Laag, Buurtschap Wernhout, verkenningstocht door Zundert)

Voor onze familiedag wilden we een ontspannen activiteit, waarbij contact met elkaar voorop zou staan. Het feit dat het om een diverse samenstelling gaat w.b. leeftijd en interesses maakt het kiezen van een activiteit die door iedereen positief wordt  beleefd aardig ingewikkeld. We kozen uiteindelijk voor een verkenningstocht in ons eigen Breda. Het leuke hiervan is dat er vanwege indeling in teams er veel ruimte was voor gezellig kletsen maar ook dat er een gezonde competitiedrang ontstond. De verkenningstocht was uitstekend verzorgd, met mooi ingebonden boekjes en duidelijke instructies.” (familie Koenen, Breda, verkenningstocht door Breda)