Op zoek naar een geheel op-maat-gemaakt groepsuitje voor een onvergetelijke dag?

Naast de standaard fotozoektochten en groepsuitjes is het ook mogelijk een geheel op-maat-gemaakt groepsuitje – met vragen & opdrachten – te ontwikkelen voor een bedrijfsuitje, familiedag, team-event, vrijgezellenfeest, schooluitje of verenigingsuitje!

Voorbeelden van groepsuitjes zijn het Crazy 19 stadsspel, Happen & Stappen, een Vrijgezellenspeurtocht, 180 Seconds stadsspel, een Fietspuzzeltocht, Ik hou van Holland, Klootschieten, Mannen tegen de Vrouwen, een Kroegenspeurtocht of een Verkenningstocht.

Alle spel-programma’s kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld een lunch, high-tea, diner, picknick, bierproeverij, workshop, rondleiding, museumbezoek, beklimming kerktoren, rondvaart, etc.

Voor een vaste prijs – ongeacht het aantal deelnemers – ontvang je een geheel op-maat-gemaakt groepsuitje. Dit is mogelijk voor elke plaats in Nederland en Belgie. De exclusieve bestanden worden via transferXL aangeleverd. Gelieve rekening te houden met een ontwikkeltijd van circa 4 weken in verband met het op-maat-maken van het groepsuitje.

OFFERTE

De op-maat-gemaakte groepsuitjes zijn mogelijk in elke plaats in Nederland of Belgie. Ongeacht het aantal deelnemers, betaal je een vaste prijs. (de prijs is afhankelijk van de locatie en de wensen) De digitale bestanden ontvang je via transferXL. Het is ook mogelijk om – kosteloos – een bedrijfslogo toe te voegen. Ideaal voor een personeelsuitje of om aan te bieden als extra groepsactiviteit voor je restaurant of café.

Klik op onderstaande knop voor een vrijblijvende offerte

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?  Dat kan, stuur dan een mail met je wensen, de plaats naar keuze (start- en eindpunt) en eventueel een datum. Dan ontvang je zo spoedig mogelijk en binnen 1 werkdag een offerte. Mocht je geen offerte hebben ontvangen, check dan je spambox!

Wat is de ontwikkeltijd van een groepsuitje?

Je moet rekening houden met een ontwikkeltijd van circa 4 weken in verband met het geheel op maat maken van het groepsuitje.

Hoe zit het met betalen?

Na de opdrachtbevestiging ontvang je de factuur. Na ontvangst van betaling ga ik ermee aan de slag. Je ontvangt van mij een concept ter correctie. Mocht je nog wijzigingen willen aanbrengen dan kan dat uiteraard. Als je helemaal tevreden bent met het resultaat, dan ontvang je de – exclusieve – digitale bestanden.

Wat kan ik verwachten?

Je kunt zelf een plaats en eventueel begin- en eindpunt aangeven. Je kunt aangeven wat voor soort vragen en/of opdrachten je wil. Mocht je nog ergens willen lunchen en/of dineren dan kan daar rekening mee gehouden worden. Wil je dat de boekjes in een bepaalde huisstijl (kleuren en logo) vormgegeven worden dan kan dat ook. Het product wordt geheel op maat gemaakt, dus je kunt zelf – in de offerte-aanvraag – aangeven wat je precies wilt. 

Na akkoord gaan we hiermee aan de slag en wordt een concept ontwikkeld. Dit wordt digitaal naar je toe gestuurd, zodat je nog wijzigingen of aanvullingen kunt laten aanbrengen. Na volledige goedkeuring ontvang je de digitale bestanden via TransferXL. Je bent dan exclusief eigenaar hiervan dus je kunt zelf bepalen wat je ermee doet. Laat je ze uitprinten en maak je er boekjes van of wil je de boekjes liever digitaal verspreiden. Het is aan jou!

De trainers en bestuur van Olympia Wernhout hebben ontzettend genoten van het Vincent van Gogh arrangement. Vooral de afwisseling van de vragen en doe opdrachten waren heel leuk. En natuurlijk op tijd een hapje en drankje zorgen voor een zeer geslaagde middag en avond”. (Vincent van Gogh Arrangement Zundert, Gymnastiekvereniging Olympia Wernhout))

Het was een erg leuk uitje en iedereen heeft enorm genoten en lol gehad. En dit ondanks het slechte weer. We hadden een zeer fijne samenwerking met de medewerker. Haar geven we ook een 10! De op maat gemaakte tocht was echt helemaal top!”( Hap & Stap-arrangement Eindhoven, VGZ Eindhoven)

Het klootschieten is een zeer geslaagd uitje geworden! We hadden prachtig weer en het is opvallend hoe weinig mensen er in dit prachtige natuurgebied komen, wat voor velen toch zo dichtbij is. Op deze manier, met het klootschieten en de opdrachten, was het een unieke ervaring. De bbq bij De Drie Linden was ook zeer goed verzorgd. Lekker napraten, wat eten en drinken in het zonnetje, wat willen we nog meer.. .Groetjes, Addy (Holla Advocaten, Klootschieten Loonse en Drunense Duinen)