FAQ

Veelgestelde Vragen

1. Hoeveel kost een fotozoektocht?

Elke fotozoektocht kost Euro 12,95 (incl. BTW)

2. Hoe koop ik de fotozoektocht?

Je kunt de fotozoektocht via het bestelformulier op de website bestellen. Na betaling kun je de bestanden direct downloaden.

3. Uit hoeveel pagina’s bestaat een boekje?

Een boekje bestaat uit circa 60 pagina’s (A4 formaat) in kleur. Naast de routebeschrijving met foto’s, informatie en vragen zit er ook nog een handleiding bij met uitleg en allerhande informatie en tips over parkeren, bezienswaardigheden, musea, etc. Je kunt zelf kiezen of je het boekje in kleur of zwart-wit wilt uitprinten. Voor het beste resultaat adviseren wij de boekjes in kleur uit te printen.

4. Hoe lang duurt een fotozoektocht?

Gemiddeld ben je zo’n 2 uur aan het wandelen. Met het lezen van de informatie, het beantwoorden van de vragen en het speuren naar de zoekfoto’s zul je waarschijnlijk nog 1 uur bezig zijn. Het leukst is er om er gewoon een hele dag (of weekend) voor uit trekken, zodat je de tocht kunt combineren met een bezoek aan een museum, een rondvaart, het bezoeken van leuke winkeltjes, een kopje koffie met een heerlijk stuk gebak…

5. Heb ik naast het boekje nog iets anders nodig?

Alleen een pen voor het opschrijven van de antwoorden.

6. Voor wie is de fotozoektocht geschikt?

De fotozoektocht is geschikt voor jong en oud. De vragen zijn in principe gemaakt voor volwassenen, maar de zoekfoto’s zijn zowel voor kinderen als volwassenen leuk om te doen.

7. Is de fotozoektocht ook geschikt voor kinderwagens of rolstoelgebruikers?

In principe zijn de meeste tochten kinderwagen- en rolstoelvriendelijk. Mocht het voorkomen dat je ergens een trap op moet, dan is er vaak ook een andere weg mogelijk. Dit staat dan aangegeven in de route.

8. Is de fotozoektocht ook geschikt voor groepen?

De tocht is vooral gericht op mensen die met zijn tweetjes of met het gezin een stad willen bezoeken. Uiteraard kun je ook met een groepje vrienden, familie of collega’s gebruik maken van deze fotozoektocht. Wil je echter een geheel op-maat-gemaakt groepsuitje voor meerdere groepen met allerhande vragen en opdrachten stuur dan een mailtje naar info@fotozoektochten.com

9. Hoe kan ik mijn antwoorden op de vragen controleren?

In de mail die je ontvangt na aankoop van de fotozoektocht zit ook een pdf-bestand met de juiste antwoorden.

 

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden, neem dan contact met ons op.