FAQ

Veelgestelde Vragen

1. Hoeveel kost een fotozoektocht?

Elke fotozoektocht kost Euro 12,95 (incl. BTW)

2. Hoe koop ik de fotozoektocht?

Je kunt de fotozoektocht via het bestelformulier op de website bestellen. Na betaling kun je de bestanden direct downloaden.

3. Uit hoeveel pagina’s bestaat een boekje?

Een boekje bestaat uit circa 60 pagina’s (A4 formaat) in kleur. Naast de routebeschrijving met foto’s, informatie en vragen zit er ook nog een handleiding bij met uitleg en allerhande informatie en tips over parkeren, bezienswaardigheden, musea, etc. Je kunt zelf kiezen of je het boekje in kleur of zwart-wit wilt uitprinten. Voor het beste resultaat adviseren wij de boekjes in kleur uit te printen.

4. Hoe lang duurt een fotozoektocht?

Gemiddeld ben je zo’n 2 uur aan het wandelen. Met het lezen van de informatie, het beantwoorden van de vragen en het speuren naar de zoekfoto’s zul je waarschijnlijk nog 1 uur bezig zijn. Het leukst is er om er gewoon een hele dag (of weekend) voor uit trekken, zodat je de tocht kunt combineren met een bezoek aan een museum, een rondvaart, het bezoeken van leuke winkeltjes, een kopje koffie met een heerlijk stuk gebak…

5. Heb ik naast het boekje nog iets anders nodig?

Alleen een pen voor het opschrijven van de antwoorden.

6. Voor wie is de fotozoektocht geschikt?

De fotozoektocht is geschikt voor jong en oud. De vragen zijn in principe gemaakt voor volwassenen, maar de zoekfoto’s zijn zowel voor kinderen als volwassenen leuk om te doen.

7. Is de fotozoektocht ook geschikt voor kinderwagens of rolstoelgebruikers?

In principe zijn de meeste tochten kinderwagen- en rolstoelvriendelijk. Mocht het voorkomen dat je ergens een trap op moet, dan is er vaak ook een andere weg mogelijk. Dit staat dan aangegeven in de route.

8. Is de fotozoektocht ook geschikt voor groepen?

De tocht is vooral gericht op mensen die met zijn tweetjes of met het gezin een stad willen bezoeken. Uiteraard kun je ook met een groepje vrienden, familie of collega’s gebruik maken van deze fotozoektocht.

Ook is het mogelijk een geheel op-maat-gemaakt groepsuitje te laten ontwikkelen voor een vaste prijs van 699,- (excl. BTW)

9. Hoe kan ik mijn antwoorden op de vragen controleren?

In de mail die je ontvangt na aankoop van de fotozoektocht zit ook een pdf-bestand met de juiste antwoorden.

 

10. Ik zou graag een geheel op-maat-gemaakt groepsuitje willen laten ontwikkelen. Is dat ook mogelijk?

Ja hoor, dat is zeker mogelijk. Voor een vaste prijs van 699,- (excl. BTW) maak ik een geheel-op-maat gemaakt groepsuitje in elke plaats in Nederland of Belgie. Geef me je wensen, de plaats en eventueel het gewenste start- en eindpunt door en dan ontvang je van mij een – geheel vrijblijvende – offerte. Mocht je al een datum weten, dan is het handig om deze ook alvast door te geven.

 

11. Wat is de ontwikkeltijd van een op-maat-gemaakt groepsuitje?

Je moet rekening houden met een ontwikkeltijd van circa 4 weken in verband met het geheel op maat maken van het groepsuitje.

 

12. Hoe zit het met betalen?

Na de opdrachtbevestiging ontvang je een factuur van 200,- (excl. BTW). Na ontvangst van betaling ga ik ermee aan de slag. Je ontvangt van mij een concept ter correctie. Mocht je nog wijzigingen willen aanbrengen dan kan dat. Pas als je helemaal tevreden bent met het concept ontvang je een factuur van 499,- (excl. BTW). Na betaling ontvang je de – exclusieve – digitale bestanden.

 

13. Wat kan ik precies verwachten?

Je kunt zelf een plaats en eventueel begin- en eindpunt aangeven. Je kunt aangeven wat voor soort vragen en/of opdrachten je wil. Mocht je nog ergens willen lunchen en/of dineren dan kan daar rekening mee gehouden worden. Wil je dat de boekjes in een bepaalde huisstijl (kleuren en logo) vormgegeven worden dan kan dat ook. Ik maak het product geheel op maat dus je kunt zelf – in de offerte-aanvraag – aangeven wat je precies wilt. 

Na akkoord ga ik hiermee aan de slag en maak een concept. Dit stuur ik je digitaal toe, zodat je nog wijzigingen of aanvullingen kunt laten aanbrengen. Na volledige goedkeuring stuur ik de digitale bestanden naar je toe. Je bent dan exclusief eigenaar hiervan dus je kunt zelf bepalen wat je ermee doet. Laat je ze uitprinten en maak je er boekjes van of wil je de boekjes liever digitaal verspreiden. Het is aan jou!

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden, neem dan contact met mij op.