Werkwijze

CULTURELE  FOTOZOEKTOCHTEN

De culturele fotozoektocht leidt jullie langs mooie en verrassende plekjes van de stad. Zo komen jullie langs mooie bezienswaardigheden, musea, parken en tuinen, grachten en havens (indien aanwezig). Maar ook leuke winkeltjes, gezellige cafés en restaurantjes… Kortom een heel afwisselende route. Onderweg beantwoorden jullie vragen en speuren naar de zoekfoto’s. Ideaal om op een leuke, ontspannen en leerzame manier de stad te ontdekken.

Het downloadbare pakket bestaat uit een boekje met routebeschrijving, foto’s, vragen, informatie over de stad en haar bezienswaardigheden en algemene tips. (circa 60 pagina’s A4-formaat) en een boekje met de goede antwoorden + puntentelling. Je kunt zelf bepalen hoeveel boekjes je uitprint.

Hoe kun je een fotozoektocht bestellen:

Stap 1: Kies een fotozoektocht uit via de webshop.

Stap 2: Klik op “in de winkelmand” en ga door naar afrekenen.

Stap 3: Vul de gegevens in en betaal via ideal of bancontact.

Stap 4: Na betaling ontvang je een email en kun je de bestanden direct downloaden.

Stap 5: Je kunt de pdf-bestanden – zo vaak je wilt – uitprinten in kleur of zwart-wit.

Stap 6: Je hoeft alleen nog maar te zorgen voor een pen.

Stap 7: Ga op ontdekking door de stad en beantwoord de vragen en opdrachten.

Stap 8: Kijk de antwoorden na met het antwoordenboekje.

 

“Afgelopen zaterdag hebben wij mede dankzij de puzzeltocht een fantastische dag gehad. De tocht zat heel leuk in elkaar, het was inderdaad ruim 2 uur stevig doorwandelen om alles te kunnen doen. Het was erg afwisselend en leuk door de persoonlijke noten die erin verwerkt zaten. We zijn nu op plekjes in Den Bosch geweest, die we allebei nog nooit gezien hadden, en onze familieleden evenmin. We gaan de tocht zeker nog eens herhalen over enkele maanden als het weer wat beter is. Het laatste stukje hebben we namelijk onder de paraplu gelopen! De hightea was zeer zeker ook geslaagd en goed verzorgd. De bediening was vriendelijk en voorkomend. Nogmaals dank, Hartelijke groet, Claus en Rita Hermans, High Tea-arrangement Den Bosch)