Museumnacht Amsterdam 2 november

Museumnacht Amsterdam 2 november

Tot diep in de nacht naar een museum waar u naast de reguliere collectie geniet van muziek, optredens, een hapje en een drankje en speciale workshops en rondleidingen? Dat kan tijdens de jaarlijkse Museumnacht in Amsterdam op 2 november.

Door heel Amsterdam vindt u musea die meedoen met de jaarlijkse Museumnacht. De grote bekende namen als het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum doen mee, maar ook kleinere musea openen hun deuren tijdens deze nacht die in het teken staat van kunst en cultuur. Naast de reguliere collecties, ziet u op veel plekken optredens en er zijn diverse workshops waar u aan mee kunt doen.

Wilt u de musea tijdens de museumnacht bezoeken, dan heeft u slechts één ticket nodig. Een ticket kost Euro 22,50. Deze kunt u online kopen via de website van de organisatie. Bij het ticket ontvangt u ook een kaartje waarmee u na de nacht nog een museum kunt bezoeken tijdens de reguliere openingstijden. Handig voor als de nacht iets te kort is voor alle musea die u gepland heeft te bezoeken.

Koop hier je ticket.

admin

Geef een reactie