Magisch Maastricht 29 november t/m 31 december

Magisch Maastricht 29 november t/m 31 december

Magisch Maastricht op het Vrijthof 2019 komt er weer aan! Vanaf 29 november t/m 31 december 2019 is hét grootste, mooiste en gezelligste kerstevenement dagelijks geopend.

Verspreid tussen al het wintervertier en de prachtige winterdecoraties staan de oergezellige chalets van onze kerstmarkt. Meer dan 80 deelnemers staan voor u klaar met de meest uiteenlopende producten; van heerlijke, typische wintergerechten en streekproducten tot mooie geschenkartikelen en oude ambachten.

Ook dit jaar is Maastricht weer gastheer voor de enige echte kerstman. Het Huis van de Kerstman neemt weer een centrale rol in bij Magisch Maastricht op het Vrijthof. Vanaf 7 december wonen en werken de kerstman en zijn elfjes in hun eigen huis op het Vrijthof. De bouwstijl is identiek aan die van zijn ‘Home of Santa Claus’ in Rovaniemi in Finland, gemaakt met echt Fins hout. Natuurlijk mag je met de kerstman op de foto!

Kijk ook op: www.aankomstvandekerstman.nl

Plan je reis slim. Op www.maastrichtbereikbaar.nl/slimme-kaart vind je actuele informatie over wegwerkzaamheden, afsluitingen, omleidingen en de verkeersdrukte. 

admin

Geef een reactie