Dickens Festijn Deventer 14 en 15 december

Dickens Festijn Deventer 14 en 15 december

Bezoek op zaterdag 14 december en zondag 15 december het Dickens Festijn in Deventer. Geniet van een gezellige kerstmarkt en heerlijk eten en drinken en laat de sprookjesachtige wereld van Charles Dickens tot leven komen.

Tijdens het Dickens Festijn, in het historisch centrum van Deventer, komt de 19e-eeuwse wereld van Charles Dickens helemaal tot leven. Honderden personages uit zijn beroemde boeken lopen er in levende lijve rond. Van Scrooge, Oliver Twist en Mr. Pickwick tot de Christmas Carol Singers, wezen, dronkaards, kantoorklerken en deftige lieden. Kortom, tijdens dit unieke evenement waant u zich in de 19e-eeuwse kerstsfeer van deze Britse schrijver.

In en om de Grote Kerk (of Lebuinuskerk) vindt u een kerstmarkt met maar liefst 75 verschillende kraampjes. U kunt er kerstdecoratie, speelgoed, kleding of handgemaakte artikelen kopen en tussendoor worden er op verschillende plekken kerstliederen gezongen. Op het binnenterras van de kerk kunt u genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Het Dickens Festijn is geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

admin

Geef een reactie