Tranen van Cooth Breda 31 augustus

Tranen van Cooth Breda 31 augustus

Op zaterdag 31 augustus is het weer tijd voor het meezingfeest van Breda: Tranen van van Cooth. Vanaf 13.00 uur leeft de hele binnenstad op met mooie liederen van vele zangkoren uit Breda en omgeving. Vanaf 15.00 start het festival op de hoek van de Keizerstraat tegenover Mezz met een keur aan artiesten zoals Django Wagner, Tommy Lips, Corry Konings en nog vele andere.

Zangkoren
Vele zangkoren uit Breda en omstreken zorgen voor een gezellige sfeer in de Bredaase binnenstad. Vanaf 13.00 uur zijn er op wel tien verschillende locaties koren uit de omgeving te vinden. Bij onder andere de Huiskamer, Foodhal, Waalse Kerk en de Lutherse Kerk kun je terecht om te genieten van prachtige songs. Zangkoren Beekse Smart, De Dukdalf, De Kruikenzangers, Mee-Singers, Dongens Levenslied, Begonia’s, Lappen vol Smart, Sangdoel, Vrij & Blij, Amor, Dolorcanto, Traais Smartlappenkoor, Ut Gak en De Simmers brengen hun kleurrijk gebrachte liederen in een feestelijke ambiance. Aan het eind van de middag vindt de Grande Finale plaats met alle koren op de Grote Markt.

Keur aan artiesten
Naast de koren is er ook genoeg te beleven op het hoofdpodium in de Keizerstraat. Django Wagner, Beppie Kraft, Corry Konings, Tommy Lips, Youri Labée, Frenk4You, Stef Ekkel, Johan Heuser, Rob van Daal en René Schuurmans prijken op de line-up.

Gratis entree

admin

Geef een reactie