Part of Antwerp 14 augustus t/m 22 september

Part of Antwerp 14 augustus t/m 22 september

Van 14 augustus tot 22 september zet het stads- en havenfestival Part of Antwerp het Eilandje en de haven in de kijker. Met meer dan 25 evenementen gespreid over 5 weken is Part of Antwerp groter dan ooit.

Naast enkele klassiekers als de Part(y) of Antwerp, de Waterfront, het Tizarte Street Art Parcours en Aper’eau zijn er massa’s nieuwigheden voor jong en oud.

Waterfront: Bar & resto

Sterrengastronomie combineren met een unieke beleving, dat is Waterfront. Geniet al ‘drijvend’ van topgerechten en heerlijke cocktails. Hou de website van Part of Antwerp in de gaten en ontdek wie dit jaar de meesterlijke chef wordt. Waterfront is open van 14 augustus tot en met 15 september.

Tizarte Street Art Parcours

Dit parcours neemt je mee langs graffiti en andere streetart. Opnieuw komen enkele nationale en internationale straatkunstenaars naar Antwerpen om de omgeving van het Kattendijkdok nieuw leven in te blazen. Je kan hen aan het werk zien van 31 augustus tot en met 15 september.

Secret Dining

Secret Dining staat voor een onvergetelijke ervaring: uistekende gerechten geserveerd in een unieke setting. De restaurantruimte van het Havenhuis is één van de locaties. Datum: 14 augustus. Reserveren kan op de website van Part of Antwerp.

Comedy Nights

Tijdens de Comedy Nights op 31 augustus, 3, 5, 7, 10 en 12 september maak je kennis met enkele Antwerpse comedians, zowel toppers als aanstormend talent. Locaties: Kerkschip, Houtdok 25A en Antwerpse Brouw Compagnie, Indiëstraat 21. Meer info op de website.

Dit is slechts een deel van het programma, er zijn nog tal van activiteiten van een wielerwedstrijd tot een foto-expo, van Aper’eau en een kindertheaterfestival tot een muziekfestival. Neem regelmatig een kijkje op de website van Part of Antwerp en verneem als eerste alle nieuwtjes.

admin

Geef een reactie