Tentoonstelling Den Bosch Van Goghs intimi 21 sept t/m 12 jan

Tentoonstelling Den Bosch Van Goghs intimi 21 sept t/m 12 jan

Vincent van Gogh was een gepassioneerd man. Zijn relaties waren vaak sterk en langdurig, maar hij wist met zijn uitgesproken karakter ook mensen van zich te vervreemden. Aan de hand van schilderijen, tekeningen, brieven en documenten geeft Van Goghs intimi. Vrienden, familie, modellen een brede blik op de personen die een belangrijke rol speelden in zowel het leven als het werk van Vincent van Gogh. De tentoonstelling in Het Noordbrabants Museum breekt met de gangbare visie van de getormenteerde, eenzame kunstenaar.

Wanneer:
Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 21 september 2019 t/m 12 januari 2020

Waar:
Noord Brabants Museum

Meer informatie: Klik hier

admin

Geef een reactie