Preuvenemint Maastricht 22 t/m 25 augustus

Preuvenemint Maastricht 22 t/m 25 augustus

Ook dit jaar zindert de gastronomische hoofdstad Maastricht weer van genot tijdens de 38e editie van ’t Preuvenemint, ‘De Grande Dame van de culinaire festivals’ in Nederland. Op het Vrijthof is er de mogelijkheid om te komen ‘preuve’ bij een van de ruim 30 verschillende stands. Daarnaast zal een keur van artiesten de revue passeren en zorgen voor een muzikale beleving. Laat je verrassen door alle verschillende smaakexplosies en maak kennis met het bourgondische karakter van Maastricht.

Tijdens ‘t Preuvenemint zelf kan er betaald worden met de zogenoemde ‘PreuveneCard’. Deze kun je online bestellen of op ‘t Preuvenemint kopen aan de kassa. Met deze betaalkaart en de bijbehorende KNIP App (beschikbaar voor Android en iPhone) kun je waar je ook bent je saldo inzien en opwaarderen, sneller en veiliger betalen en je resterende saldo achteraf terugstorten. Ook is er de mogelijkheid om je kaart op te laden bij de oplaadpunten op ‘t Preuvenemint.

Dagelijks vanaf 22 augustus 2019 t/m 25 augustus 2019

admin

1 reactie tot nu toe

Odalis Geplaatst op12:36 - 13 oktober 2019

kkNIGzfqQFEFnM7oFGbtz6apJd6pZ7m4EuLAaDKUTQAlacuGMZVXfqZa6TJkf4iztnqi7dN1B

Hi, very nice website, cheers!
——————————————————
Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
——————————————————
Check here: https://www.good-webhosting.com/

kkNIGzfqQFEFnM7oFGbtz6apJd6pZ7m4EuLAaDKUTQAlacuGMZVXfqZa6TJkf4iztnqi7dN1B

Geef een reactie